Zoeken naar je mond

Uw zoekactie voor je mond leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Bottomboy 30 31 jaar Vlaams-Brabant - Grimbergen
Wie trok zich af in thermae Grimbergen in stoombas
Welke oudere gezette man masturbeerde zich in het stoombad van de Thermae Grimbergen rond 21.30u woensdag 15 mei? Het was zo vernederend voor mij dat het heerlijk werd en jouw dikke lul in mond en kont wou steken. Helaas kwam er net volk binnen en nadien vertrok je terug. Je mag me steeds contacteren dan zuig ik wel wel klaar. Ben zelf de jonge kerel.  
gisteren
Kusser 41 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Welke (jonge) kerel kan goed kussen?
Hey! Ik heb de laatste maanden enkele dates gehad en daarbij viel me op hoe weinig kerels/mannen echt lekker kunnen kussen. Ofwel heb je een betonmolen in je mond, ofwel is volledig je gezicht nat. :-) Ik vroeg me af of er hier kerels waren (vanaf 20 tot max mijn leeftijd) die wel deftig passioneel kunnen kussen. Het hoeft uiteraard niet bij kussen alleen te blijven natuurlijk. Ik ben een single bi, top ingesteld. Ik kan in alle rust en discretie ontvangen en heb respect voor ieders grenzen. Hopende dat er zich een leuke kerel aanbied. :-) Mijn verdere stats zijn 182 cm voor 89 kg. Tot binnenkort?  
gisteren
Mark 30 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Anoniem pijpen
Jij komt binnen in mijn compleet donkere halletje waar ik al op mijn knietjes klaar zit. Ik doe je broek naar beneden en stop je lul in m'n mond en zuig je heerlijk af tot je spuitend m'n mondje vult. Zonder verder iets te zeggen vertrek je weer. Lijkt dit je wat? Email je leeftijd, piklengte en fotootje en wie weet zuig ik je binnenkort leeg. Ontvangst in Leuven. Minimaal 20cm en vrij van ziektes.  
gisteren
Gebruiksslet 54 jaar Antwerpen - Vosselaar
Liefst oudere man, Trav/CD/Lingeriedrager mij kan gebruiken
Welke dominante man, lingeriedrager, trav of cd wil bediend en verwent worden? Dan ben ik er helemaal voor u. Ik lever me graag helemaal over aan uw grillen en wensen. Veel is bespreekbaar. Ben zelf heel verzorgd en weinig behaard. Intiem geschoren en maagd. Pijpmond moet getraind worden, en kont dient langzaam ontmaagd te worden. 55, 175,78, 16x4. Veel is bespreekbaar. No fake. Kan niet ontvangen, alleen verplaatsen.  
gisteren
Scenario's 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
De scenario's die ik zoek vanavond of ...
Scenario 1 welke man, mannen,trav wil zich afrukken net voor mijn gezicht terwijl ik aan zijn ballen of kontje lik en spuit mijn gezicht vol . Scenario 2 .welke klein geschapen man wil mij eens outdoor of cardate mondneuken en in mijn mond spuiten? Scenario 3 wie mag ik eens lekker stevig mondneuken met mijn 15cm pikje? Scenario 4 aan wie zijn ongewassen pik of kontje mag ik eens komen ruiken en proeven Scenario 5 wie wil mij dwingen zijn kont diep te rimmen met geile praat erbij. Of heb jezelf een geil scenario? Plassex kan ook altijd Zoek man of meerdere mannen en geile trav of sissy ook altijd welkom . Kan NIET ontvangen op dit moment  
gisteren
Youri 50 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Anaal
Wie wil er vanavond zonder voorspel zachtjes zijn pik in gaatje steken en me traag nemen en volspuiten.... als je 2 keer kan wil ik je ook klaarpijpen en laten komen in mn mond en dan in mn kontje...  
gisteren
Vast Pijpcontact 45 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Zin om regelmatig lekker leeggepijpt te worden ?
Hoi, Ik ben een 45 jarige bicurious bottem, in vaste relatie met een vrouw en heb al een tijdje het verlangen om een man al pijpend te doen klaarkomen. Stiekem oefen ik met een dildo om te proberen een pik tot diep in mn jkeel te kunnen laten glijden. Ik zoek een vast contact, liefst een hetero of top bi, leeftijd tussen 18 en 70 jaar, die erg kan genieten van een pijpbeurt en bij klik ook van klaarkomen in de mond. Hygiëne en discretie heel belangrijk. Kan me makkelijk verplaatsen in oost en west-vl. Kan niet ontvangen. Geen fake.  
gisteren
Sletje 43 jaar Limburg - Genk
zuig- en sliksletje
Ik bel aan bij jou, jij opent de deur en gebiedt me onmiddelijk op mijn knieën te gaan zitten met mond open. "Slik dit, slet" zeg je en je plast in mijn mond. Als ik alles op heb klinkt "en nu zuigen" en ik moet je pijpen tot je in mijn mond klaarkomt. Wie nodigt mij uit? Alle leeftijden en uiterlijk, wel hygiëne gevraagd. Ook koppels (mm of mv) mogen reageren, net als groepen tot 5 personen. Ik verplaats me in heel Limburg, Antwerpse kempen en Vlaams Brabant tot Leuven  
gisteren
Fre 41 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Mond zoekt paal
Geil en zin om te pijpen. Wie zoekt warm mondje? Blijf gerust passief als je wil. Meer kan. Wie wil hiervan genieten?  
Jean 63 jaar Limburg - Genk
Datum verandering!
Om meer mensen de kans te geven omdat het kortdag was, schuiven we een week op! Di 21 of wo 22 mei laat ik hem komen. Hij wordt in camper geblinddoekt en handen omhoog vast gebonden en met of zonder mondstuk gelijk jullie willen! Trefwoorden: slaafje moet leren pijpen, likken, laten mondneuken, spanken, tepels, klaarkomen op gezicht en lichaam! Dit terwijl ik hem vinger en edge. Camper op parking omgeving Genk. Wie wilt meedoen? Uiterlijk en leeftijd geen belang wel geil en hygiënisch zijn! Andere suggesties welkom! En die me kennen weten dat dit real is!  

Datum verandering!
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10